مواد لازم:
گوشت ماهيچه يا سردست با استخوان
|
750 گرم
|
نخود و لوبياي چيتي يا سفيد
|
150 گرم به اندازه يک ليوان سرخالي
|
پياز متوسط
|
2 تا 3 عدد
|
سيب زميني کوچک
|
5 تا 6 عدد
|
زردچوبه يا رب گوجه فرنگي |
کمي |
نمک و فلفل |
به اندازه کافي |
طرز تهيه:
گوشت را تکه تکه مي کنيم و مي شوييم،پياز را خرد مي کنيم،نخود و لوبيا را مي شوييم و مي گذاريم با حرارت ملايم بپزد.
وقتي که گوشت،نخود و لوبيا کاملا پخته شدند،سيب زميني ها را پوست مي کنيم و به آنها اضافه مي کنيم.
کمي زردچوبه و يا يک قاشق رب گوجه فرنگي،و به اندازه کافي نمک و فلفل مي زنيم و مي گذاريم سيب زميني ها بپزد. پس از پختن تمام مواد،بايد در حدود 3 تا 4 ليوان آب در ظرف مانده باشد.
:: موضوعات مرتبط:
انواع آبگوشت ,
,
:: برچسبها:
آموزش انواع غذاها
,